Z tohoto množství, co je uvedeno v ingrediencích jsem připravila všechny sklenice, co jsou na fotce a ještě jednu k tomu. Sklenice weckovky, co jsou na fotce se pohybují kolem 290 ml objemu. Použila jsem také koření pěti vůní, což je asijská kořenící směs, kterou ráda používám, když dělám k večeři rychlou „čínu“ na mnoho způsobů. Používá se v celé Asii a věřím, že je to celkem univerzální koření, po kterém často sáhnu. Je to směs skořice, badyánu, fenyklu, nového koření, hřebíčku. Ale pokud tuto směs nemáte, nic se neděje. Můžete trochu improvizovat a použít malou špetku z každého s tím, že s hřebíčkem to nepřehánějte.
A na závěr poslední tip. Tady na blogu najdete jehněčí paštiku s želé z portského vína a rybízové marmelády a tak se můžete inspirovat, pokud byste chtěli paštiku uzavřít jinak, než máslovým „víčkem“. Skvělý jedlý dárek je také cibulová marmeláda s portským vínem a skvěle se hodí k paštice.
Budu se těšit na zprávy od vás, jak to dopadlo, jestli jste recept zkusili a děkuji partnerovi tohoto receptu Košík.cz za letošní spolupráci.