11. března 2015
Mám tu jeden sladký jarní recept, který se bude krásně vyjímat na svátečním velikonočním stole.
Asi určitě znáte skořicové šneky z kynutého těsta nebo na ně také můžete narazit pod názvem cinnamon rolls. Já jsem si před docela dlouhým časem oblíbila kombinaci rozmarýnu a citrónové kůry ve sladké variaci, a tak jsem tuto kombinaci vyzkoušela i u tohoto receptu. A je to super! Předávám tedy mou zkušenost a inspiraci dál. Také jsem do polevy přidala trochu whisky, která úplně stejně jako rum pěkně zahřeje a dodá chuťovou rozmanitost a jiskru. Seznam ingrediencí zahrnuje i variantu skořicové náplně, tak se můžete rozhodnout, kterou cestou se vydáte.
Doufám, že omluvíte moje příspěvky v podobě dětí, ale v poslední době jsem tu párkrát narazila na fotky Gréty z doby založení blogu a uvědomila jsem si, že toto místo je pro mě nejen i tou mou osobní kuchařkou, ve které sama listuji a vracím se k receptům, ale i takovým deníkem a albem, které zachycuje kousek našeho života a hlavně krásné a nevratné životní etapy s malými dětmi.) Tak v tom budu trošku alespoň občas pokračovat.)