instagram @kitchenettehome

Trička pro děti

Trička pro děti

Je to pár dní, co jsme doma, ale mám klasicky pocit, že už je to měsíc, co jsme se vrátili z Thajska. Rovnýma nohama jsme všichni skočili do pracovního procesu a snažíme se dohnat vše, co jsme na několik týdnů hodili za hlavu.
Konečně jsem vyřídila všechny emaily, odpověděla na Vaše otázky, probrala se oblíbenými papíry a začala konečně radostně připravovat nové recepty! První bude hned v pondělí.) Ach, to je taková úleva, že zase můžu vařit, fotit a vůbec si užívat tento barevný a voňavý svět! Mám v hlavě tolik nápadů, že by snad stačily na další dva roky blogování, jak jsem odpočatá a plná pozitivní energie.)
Ale než přijde to pondělí s prvním receptem po mé dovolenkové pauze, mám tu takový malý seriál, jak jsem dětem dělala trička. Nevydržím moc dlouho nic nedělat, a tak když nebyla kuchyň po ruce ...

Myslím, že není třeba příliš slov kolem, protože fotky postup vysvětlují. Snad jen dodám, že vrstvu textilu, kterou chcete barvit, je třeba si podložit, abyste nechtěně neobarvili i další vrstvy.
Barvy na textil seženete běžně ve výtvarných potřebách od různých výrobců. Je dobré, když barva není moc řídká, protože pak se rozpíjí v látce, ale pokud je moc hustá, nebude se Vám dařit přes jemná vlákénka dobře nanášet na oblečení. Děti si toto vždy hrozně užijí! Grétka se bála nechat si tričko vyprat, aby nepřišla o svého jednorožce na zakázku a chtěla jako pokusného králíka poslat do prádelny nejdříve Rubenovu velrybu.) Všechno dobře dopadlo!
Pokud jsem něco nezmínila, tak určitě pište, ráda poradím.)

Trička pro děti Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Trička pro děti
Newsletter