28. listopadu 2017
Každý rok obdržím četné dotazy na téma medové perníčky. Týkají se samozřejmě receptu na těsto, kterému se věnuje tento článek a za roky existence jsem jej doplnila o různé rady, tipy, zkušenosti a vychytávky. Krom toho také vaše komentáře dokáží být opravdu nápomocné a zodpovědět mnoho otázek. Ale tento rok se namnožily dotazy na téma poleva a vůbec zdobení. Také prosby o co nejvíce fotek perníčků, aby vám posloužily jako inspirace, až budete zdobit. Samozřejmě, snažím se všem odpovědět, ale je také možné, že leccos přehlédnu a tak se nabízí vám sem připsat nový mini článek plný mých zkušeností a co možná nejvíce vám přiblížit, jak dosáhnout dokonalé polevy, ať máte vše na jednom místě!
V krocích receptu najdete veškeré rady a jak mě ještě něco dodatečně napadne nebo vyplyne na základě dotazů na všech komunikačních kanálech, které Kitchenette má, doplním!
05.12.2017 Nastudovala jsem a vyzkoušela, že se doporučuje přidat 2 lžičky škrobu na směs z jednoho bílku. Tak vyzkoušejte. Přidávám do ingrediencí.
3.12.2020 Přidávám video z receptu na perníčky, kde můžete také vidět jak pracovat s polevou a zdobícím sáčkem, tak třeba bude platné i tu. :-)
7.12.2020 Přidávám nové fotky s novými motivy.