instagram @kitchenettehome

Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni

Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni

Zdá se mi to téměř neuvěřitelné, že je tu! Strašně bych si přála, kdybyste se mnou mohli sdílet všechny emoce, které kolem této události mám. Je to opravdu trochu podobné, jako když se narodí nový život. Projdete si těhotenstvím ať už z ženského či mužského pohledu, pak také dlouhé přípravy, práce a zase přípravy, očekávání a nakonec porodní bolesti, které vyvrcholí něčím překrásným. Je to přesně rok a den, co se narodil můj mladší syn Ruben a opět si s krásným podzimem procházím podobnými emocemi.
Musím Vám všem poděkovat za podporu, bez které by tato, myslím překrásná kniha, nemohla vzniknout. Jsem tolik naplněná vděčností, že se to mohlo uskutečnit a kniha plná střípků mé rodinné tradice, všudypřítomných otisků prstů mých malých dětí, které se nevyhnutelně vtiskly do stránek a určitě i mnoho té pozitivní energie, která mě obklopuje, když dělám všechny ty věci, které mě baví.
Děkuji těm, kteří se mnou na kuchařce pracovali. Martinovi (Martin T. Pecina) moc za to, že ji vdechl tu jiskru podloženou letitými zkušenostmi s písmem, papírem, vazbou, … . Zvolili jsme nádherný přírodní papír munken, pevné desky, kulacený hřbet, šitou vazbu a dvě silné látkové záložky.
No myslím, že není třeba do hloubky rozebírat o čem je, alespoň ne pro ty z Vás, kteří znáte blog. V obchodě KITCHENETTESHOP najdete tiskovou zprávu, která lehce popisuje obsah knihy. Nastiňuje to již název, že jde o průřez ročním obdobím v mém podání. Každý recept je doplněn o fotografii, některé i o pracovní postupy.
Pokud Vás to zajímá, tady si můžete přečíst proč jsem se rozhodla knihu vydat sama na vlastní náklady a proč jsem otevřela internetový obchod kitchenetteshop ve kterém si můžete knihu koupit a určitě i ještě něco dalšího.

.
Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni
Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni
Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni
Kuchařka Kitchenette - Rok v kuchyni
Newsletter