instagram @kitchenettehome

Czech Blog Awards

Czech Blog Awards

Už několik dní se nemohu dostat k tomu, abych Vám všem, co to ještě nevíte napsala, jak to vlastně dopadlo na Czech Blog Awards. A hlavně Vám poslala velký dík za zaslané hlasy!!! Vím, že jste mnozí hlasovali dokonce dvakrát a o to víc si hlasování cením.
Byl to opravdu zvláštní a uspěchaný den. Nejprve jsem se po všech možných pracovních i rodičovských povinnostech přesunula na Americkou ambasádu spolu s mým manželem, který právě přesně na 3 dny přiletěl domů, kde jsem měla roli čestného porotce na soutěži o nejlepší Pekanový koláč, která se pořádala ku příležitosti asi největšího amerického svátku Díkuvzdání. K mému velkému překvapení, jsem se tam konečně setkala osobně a potřásla si rukou, s panem Cuketkou. Také potkala kamarádku Julču, alias Maškrtnici, proslulou svým pekařským kváskovým umem.) Jedním s porotců, byl také Ondřej Slanina. Ochutnávali jsme kolem 17ti koláčů a věřte mi, nebylo to snadné posoudit, který je nelahodnější a který nejkrásnější. Miluju sladké, ale tolik cukrů naráz...))). Každopádně byly skvělé.)

Pak už jsem se naštěstí plynule přemístili do karlínského divadla, na vyhlášení Bolgerky a Blogera roku. Protože mě ani ve snu nenapadlo, že bych měla v průběhu večera vkráčet na pódium, zvolila jsem opravdu hodně casual dress kode, abych se nemusela v mezičase převlékat, protože bych na to stejně ani neměla čas a dělat porotce ve večerní róbě, mi připadalo větší faux pass. :-))
Večer to byl plný překvapení. Ostatní vody blogování, totiž zažívají neustálý obrovský nárůst fanouškovské základny. Blogy o módě a beauty, praskají ve švech a hodnoty týkající se folowerů a návštěvnosti jsou mnohonásobně vyšší, než například u food blogů. Proto jste i na celé akci mohli potkat davy fanynek s notýsky sbírající podpisy od těch největších blogerů z daných vod.
Když ke konci večera vyhlašovali Food Blog roku, jako předávající vkráčel na pódium Ondřej Slanina. Což mě pobavilo a říkala jsem si s úsměvem, že má dnes doubla.) Věřila jsem, že na pódimum pozve určitě Koko nebo Kateřinu Winterovou. Myslím si, že video je přeci jen mnohem silnější médium a že se to na výsledcích vždycky odrazí. K mému obrovskému překvapení do sálu zaznělo "Kitchenette" a já tomu stále ještě nemohu uvěřit!!!
Tedy teď Vám tu vlastně popisuji celý večer hlavně proto, abych Vám mohla z celého srdce poděkovat, protože za to můžete Vy! Jste úžasný čtenáři. Na nic si nestěžujete, vaše slova jsou plna hlavně chvály a dáváte mi mnoho pozitivní energie, abych měla stále chuť pokračovat. Navíc jste byli ochotní hlasovat pro Kitchenette a hned dvakrát, což mě upřímně dojalo. Možná jsem teď přecitlivělá a mám na to asi plné právo, protože čekám miminko. Ano Třetí! :-) Tramtadadáááá! Další oficiální prohlášení! A protože o tom ještě v průběhu roku uslyšíte, tak zpět k CBA :-))) Ale i tak, jsem na první místo nebyla připravená, jak outfitem, tak ani slovy. :-))) Nejsem příliš velký řečník a už vůbec ne, když jsem zaskočená, každopádně se na vyhlášení můžete podívat i na videu, které natočilo Restu.)
Kdo byl na druhém a třetím místě? Nebo jak se umístili blogeři v ostatních kategoriích najdete tu. Mám moc ráda Florentýnu - Kuchařka pro dceru a gratuluju jí k druhému místu. Koko také gratuluj k třetímu a doufám, že moc nesmutní. Gratulaci si zaslouží celá desítka, protože se probojovat sem znamená mnoho dobré práce za sebou!!!
 
Chtěla bych Vás teď poprosit o radu, rozhodla jsem se, že ceny, tedy roční konzumaci produktů od firmy Alpro (rostlinná mléka) a voacher na 10.000 korun do Billi, věnují těm, co potřebují pomoc.  Máte pro mě tip?  Prosím napište mi do mailu nebo níže do komentářů. Ráda bych ceny věnovala ne organizaci, ale napřímo.
Další cenou pro výherce byla spolupráce s časopisem Gusto (Billa), ale vzhledem k tomu, že už mi napsali a naznačili mi, že tato spolupráce, byť je výhrou, není nijak honorována  a že tedy pro ně mohu produkovat recepty zdarma, tak asi nikoho nepotěší, když bych mu i tuto cenu darovala.))) Jiné časopisy či noviny, jako je Bazar, Instyle, Marianne, Apetit, Food, Lidové Noviny, Glanc, ... i ty s obrovským nákladem, mi za práci, fotky i recepty posílají honorář a tím se z velké míry dnes živím. Tak jim děkuji za dosavadní spolupráci a že si mojí práce váží natolik!
Jsem ráda, že díky ostatním výhrám mohu  alespoň nepatrně někomu pomoci, je to i Vaše zásluha. Teď už jen zbývá najít toho pravého a děkuji Vám předem za tipy a pomoc při hledání.

​Děkuji Vám, Děkuji Vám, Děkuji Vám! Udělali jste mi obrovskou radost a tak doufám, že i já Vám budu stále přinášet radost prostřednictvím receptů, které se Vám budou dařit, chutnat a pak také sdílené lásky u společného stolu s Vašimi blízkými!

 

Vaše Markéta Kitchenette

Czech Blog Awards
Newsletter