instagram @kitchenettehome

Krásné Vánoce 2014 a nový rok 2015

Krásné Vánoce 2014 a nový rok 2015

Tento rok byl pro mě a Kitchenette rokem výjimečným. Stalo se toho tolik pozitivního, že vlastně ani nevím čím začít. Trávila jsem ho v přítomnosti mého úžasného malého syna Rubena a oblaku tvořivé energie. Dokončila a vydala jsem svou první kuchařku. Věřím, že všechna ta energie do ní vložená se vyplatila, že se kniha povedla a líbí se Vám všem, co jste si ji koupili a podpořili tak vlastně existenci tohoto blogu. 

Prodalo se jí přes 4000 ks a v tomto roce jsem ji stihla i dotisknout. Díky knize jsem otevřela i obchod Kitchenette, který je pro mě samotnou také velmi srdcovou záležitostí, protože tam shromažďuji všechny krásné a pro mě nepostradatelné, speciální a výjimečně funkční věci, co mám sama doma, nebo toužím mít. Doufám, že i tam jste našli příjemné chvilky odpočinku při listování stránkami s produkty nebo udělali sobě či svým blízkým radost. Poslali jsme i pár dárků v soutěžích pořádaných v newslettru a doufám, že si to užíváte tak jako já. Pokud jste našly nějaké mouchy, jsem vždy ráda za zpětnou vazbu a děkuji za schovívavost, vše se stále ještě vyvíjí a ladí, k naší dokonalé představě o internetovém nakupování.
Také jsem v tomto roce upletla nový kabátek pro kořeny celého projektu a to v podobě nového blogu, který si to už zasloužil a snad Vás tak bude bavit ještě víc. Přibydou video recepty, ke kterým se mi pomalu začíná daří se dostávat. Děkuji za 26.000 like na facebooku! Děkuji všem co se mnou v tomto roce spolupracovali, bez Vás by se to nemohlo podařit!
Moc děkuji každému z Vás, co sem chodíte, protože dáváte těmto stránkám život, mě motivaci a smysl tohoto celého. Jste opravdu moc příjemnými návštěvníky a mými milými hosty!
Všem bych Vám chtěla popřát opravdu překrásné a nezapomenutelné svátky plné pohody a lásky. Ať se Vám daří. Ať jste se svými blízkými a necháváte sebou prostoupit tu krásnou atmosféru. Hlavně se nestresujte, že není vše napečeno, nebo navařeno tak jak jste si představovali a nenakládejte si toho na sebe moc. Buďte šťastní!

Ingredience

Newsletter