instagram @kitchenettehome

Blue Light bar

Před dvěma týdny, plná slunce a radosti z vaření, jídla a tohodle blogu, jsem mluvila se svojí kamarádkou Petrou Svarinskou (majitelkou agentury vivid casting), která právě pracovala na nezávislém filmu kamaráda režiséra Hichama Boutaleba.. A pravě tam začal ten dnešní příběh…
Protože rada vařím a to v první řadě pro lidi, tak mě trošku štvalo, pořád něco vyvařovat doma a jen tak to naaranžovat a fotit, chtěla jsem to trochu oživit a cele to přenést do terénu, vidět a cítit, že to lidem chutná a třeba i zahřeje u srdce..
Tak vznikl nápad podpořit nezávislý, a jak to tak u umění bývá, low budgetový film obědem z mé kuchyně.. Vyšlo to zrovna na den, kdy se natáčelo v pražském Blue Light baru z čehož vyplynulo, že to musí být finger food a tak možná i dobrá inspirace pro Vás na párty.

Francouzské menu z bio surovin
Quichue Loraine
Quichue Špenátový
Quichue s Kozím sýrem

Sýrové Profiteroly plněné lilkem , mladým salátkem a česnekovo-bylinkovou pomazánkou.
Sýrové Profiteroly plněné salátkem z pečené řepy, karbanátkem z hovězího masa a bulguru, plátkem kyselé okurky a čedaru.

Jablečný obrácený koláč

Domácí křupavé musly kolečka pekanové ořechy, vlašské ořechy, slunečnicová semínka, sušené švestky, meruňky, brusinky, hrozinky, a ještě něco zdravého navíc..)

Newsletter