instagram @kitchenettehome

Krásné Vánoce 2016

Krásné Vánoce 2016

Doufám, že jste prožili a stále ještě prožíváte sváteční chvíle plné té slavnostní atmosféry, pohody a lásky.

Asi jste si toho také všimli podle intenzity mé práce tu na blogu, ale má druhá polovina tohoto roku byla opravdu náročná. Všeho bylo až nad hlavu a tak jsem úplně nestíhala tvořit nové recepty, ač bych moc ráda. Je úžasné, že mě blogování nepřestává vůbec bavit a to bude blog slavit v únoru 5 let. Tím chci jen říci, že jakmile se mi malinko uvolní ruce, určitě zase bude spoustu nových receptů i videí. Strašně se na to těším, vlastně se nemohu ani dočkat, ale vše má evidentně svůj čas a právě teď jsem potřebovala nasměřovat všechnu svou energii na jiné důležité věci. Na rodinu, děti a také přehodnocení a uspořádání si života tak, abych mohla do Nového roku vstoupit s čistou hlavou a jasným cílem.
Chtěla bych Vám všem, co sem na blog chodíte poděkovat za Vaši důvěru, věrnost a velké množství pozitivních komentářů, ohlasů, emailu i v tomto roce. Jste opravdu skvělí a děláte mi neskutečnou radost. Dodáváte energii, kterou každý občas potřebuje. Těší mě, že píšete, že Vám recepty fungují tak, jak mají. Že díky nim rozdáváte lásku svým blízkým a že si sem chodíte odpočinout a třeba se jen pokochat.

Za to vše moc děkuji a přeji Vám jen ty nejkrásnější chvíle pohody s Vašimi nejbližšími plné lásky, harmonie a slavnostní atmosféry. Užijte si moc tyto chvilky, kdy se svět jakoby na okamžik zastaví a pomůže i nám na několik dní zapomenout na práci, starosti, emaily nebo cokoli tíživého. Užívejte si Vaše blízké, hrajte si s dětmi, povídejte a čerpejte vzpomínky i moudra z babiček a dědečků, užijte si pomalé a bezcílné procházky přírodou a zkrátka buďte šťastní.
Do Nového Roku vklouzněte s lehkostí, svobodou, čistou hlavou, jasným cílem a elegancí, jako moje víla na fotce. Letos se pro mě stala velkou inspirací. :-)

Krásné Vánoce a Šťastný nový rok 2017,

Vaše Markéta

Newsletter