diskuze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Alena82 1. října 2019 15:22
Hezký den, přeji všem :) Dnes jsem poprvé vyzkoušela tuto vynikající bábovku z másla a klasické pol.mouky a povedla se :) Hned napoprvé šla krásně vyklopit, bez pomoci studené utěrky. Jen místo nugátu, který jsem doma neměla, jsem přidala oříškovou nutellu a také neměla chybu. Děkuji za skvělý recept a zařazuji do oblíbených ;-)
vaclavikova 22. března 2016 10:15
Dobrý den, myslíte, že můžu tento recept použít na velikonočního beránka do keramické formy s poklopem? Děkuji
monik 12. dubna 2015 21:4
Dobry den,dnes jsem poprve zkusila tento recept a povedl se na jednicku,takze zarazuji mezi oblibene recepty a moc se tesim,ze brzo vyzkousim neco dalsiho z Vaseho uzasneho blogu:)
Maajina 20. listopadu 2014 15:11

tak nevím,kde se stala chyba, nahradila jsem máslo kokosovým tukem a bábovka je hrozně mastná :-( nevím, zda je to tím tukem v bábovce nebo zda je to tím, že jsem formu i tím vymazala ….

Chennile 17. října 2020 18:36
Souhlasím, dělala jsem dvakrát a napodruhé uz jsem dala jen asi 180g másla a přišla mi mnohem lepší.
Anka 28. června 2014 17:19

Vyzkouseno i s pohankovou moukou, vysledek zase prvotridni ;-)!

Anka 28. června 2014 17:19

Vyzkouseno i s pohankovou moukou, vysledek zase prvotridni ;-)!

marita 27. června 2014 8:54

Ked bude E-shop, kupujem tento dreveny podnos na tortu :) !!!

Atka 26. května 2014 10:50

Hezký den, moc děkuji za perfektní recept. Přesně takovou voňavou, nadýchanou bábovku jsem hledala ;-). A díky vám i konečně našla!!! V sobotu jsem upekla a do večera nezbyl ani drobeček, Děkuji. A to nejen za tento recept, ale i za spoustu dalších skvělých receptů na vašich stránkách, váš web je jedinečný, krásný, stejně tak i všechny fotografie.

Anka 25. května 2014 7:2

Vynikajici i v bezlepkovem podani (mouka M&S)! Myslim, ze si snehova babobka babobka nasla konkurenta ;-)!

Malenka82 21. května 2014 21:9

Reaguji na ten E-shop – TO BY BYLO NAPROSTO SUPER….Nádobí máte opravdu krásné…A nejen nádobí, celý web je úžasný… Už jsem také vyzkoušela několik Vašich receptů..Teď zrovna přemýšlím, co upeču za bábovku…:-) :-)

Markéta Kitchenette 26. dubna 2014 15:19

Jéé, nějak jsem přehlédla Vás dotaz ..Budu to muset vyzkoušet ..Ale je to taková ta tradiční velká litinová … S přebytkem těsta se to v nejhorším dá vyřešit muffiny …)

Small Pumpkin 16. dubna 2014 15:33

Zdravim Marketo, jak velka je ta forma prosim (tz. jaky ma objem)? Pokud jste tim naplnila velkou litinovou formu, tak do te standardni mi bude testa predpokladam prebyvat cili bych to rada nejak odpocitala.
Diky za odpoved.
P.S. Vas web je opravdu krasny. Foodstyling jedna basen.

Markéta Kitchenette 3. dubna 2014 10:4

:-) děkuju všem! Přemýšlím o eshopu. Miluju tyto krásné věcičky do domácnosti a že bych tu udělala takovou kolekci… Často se totiž nedají sehnat, nebo je mám ze zahraničí… Co říkáte?

tryb 29. března 2014 20:12

Tak jsem ji vyzkoušela a je fakt výborná :-) děkuji za další super recept :-)

venkovanka 23. března 2014 14:39

přidávám svoje ach, a nejen za nádobí !!

elfans 21. března 2014 6:6

Vaše nádobí je tak krásné! A ten dřevěný etažér, ach…

Arion 20. března 2014 19:36

Ale to je přece stará známá apetiťácká klasika!! ;) my ji děláme jako opravdu slavností kousek. Naposledy jsem do ní sekala Geišu (kterou jsem shodou okolností také dostala a taky doufám, že to dárce nepobouřilo ;) To je taky pěkná “prasárnička”, ale myslim, že zrovna na kvalitě této ingredience docela záleží.