Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
tak nevím,kde se stala chyba, nahradila jsem máslo kokosovým tukem a bábovka je hrozně mastná :-( nevím, zda je to tím tukem v bábovce nebo zda je to tím, že jsem formu i tím vymazala ….
Vyzkouseno i s pohankovou moukou, vysledek zase prvotridni ;-)!
Vyzkouseno i s pohankovou moukou, vysledek zase prvotridni ;-)!
Ked bude E-shop, kupujem tento dreveny podnos na tortu :) !!!
Hezký den, moc děkuji za perfektní recept. Přesně takovou voňavou, nadýchanou bábovku jsem hledala ;-). A díky vám i konečně našla!!! V sobotu jsem upekla a do večera nezbyl ani drobeček, Děkuji. A to nejen za tento recept, ale i za spoustu dalších skvělých receptů na vašich stránkách, váš web je jedinečný, krásný, stejně tak i všechny fotografie.
Vynikajici i v bezlepkovem podani (mouka M&S)! Myslim, ze si snehova babobka babobka nasla konkurenta ;-)!
Reaguji na ten E-shop – TO BY BYLO NAPROSTO SUPER….Nádobí máte opravdu krásné…A nejen nádobí, celý web je úžasný… Už jsem také vyzkoušela několik Vašich receptů..Teď zrovna přemýšlím, co upeču za bábovku…:-) :-)
Jéé, nějak jsem přehlédla Vás dotaz ..Budu to muset vyzkoušet ..Ale je to taková ta tradiční velká litinová … S přebytkem těsta se to v nejhorším dá vyřešit muffiny …)
Zdravim Marketo, jak velka je ta forma prosim (tz. jaky ma objem)? Pokud jste tim naplnila velkou litinovou formu, tak do te standardni mi bude testa predpokladam prebyvat cili bych to rada nejak odpocitala.
Diky za odpoved.
P.S. Vas web je opravdu krasny. Foodstyling jedna basen.
:-) děkuju všem! Přemýšlím o eshopu. Miluju tyto krásné věcičky do domácnosti a že bych tu udělala takovou kolekci… Často se totiž nedají sehnat, nebo je mám ze zahraničí… Co říkáte?
Tak jsem ji vyzkoušela a je fakt výborná :-) děkuji za další super recept :-)
přidávám svoje ach, a nejen za nádobí !!
Vaše nádobí je tak krásné! A ten dřevěný etažér, ach…
Ale to je přece stará známá apetiťácká klasika!! ;) my ji děláme jako opravdu slavností kousek. Naposledy jsem do ní sekala Geišu (kterou jsem shodou okolností také dostala a taky doufám, že to dárce nepobouřilo ;) To je taky pěkná “prasárnička”, ale myslim, že zrovna na kvalitě této ingredience docela záleží.