instagram @kitchenettehome

Výzva „Upeč pro někoho!“

Výzva „Upeč pro někoho!“

Dnes tu pro Vás mám tak trochu netradičně pekařskou výzvu a soutěž o troubu Electrolux PlusSteam. Rozhodla jsem se jít do spolupráce s Electroluxem hlavně proto, že celá akce by mohla být přínosná i pro Vás. Můžete totiž vyhrát troubu PlusSteam. Ale uvítám i každého nadšeného pekaře, který si prostě jen tak pro radost s námi něco upeče a zašle recept s fotkou.
Takže #UpečteProNěkoho !
#BakeForSomeone

Výzvu podporují 4 foodlbogy (Maškrtnica,  Megvkuchyni, Receptydětem, já s Kitchenette) a časopis Apetit, tak dal Electrolux do soutěže i 5 spotřebičů v podobě trub PlusSteam. Myslím, že šance vyhrát pěknou troubu není malá. Trouba PlusSteam umí vytvořit záparu, která je skvělá, jak asi většina nadšených pekařů ví, při pečení pečiva, umožňuje tak pěkné nakynutí a dokonalou kůrku, ale to jen tak moje malá vsuvka.

Pokud by se Vám nová trouba hodila, vyzkoušejte štěstí a pošlete 3 soutěžní recepty s fotografiemi na tento email a protože součástí výhry je i pečení v AvanGarde restauraci s blogerem nebo novinářkou v podobě Dariny Sieglové z Apetitu, nezapomeňte připsat s kým byste rádi pekli.
Kompletní a podrobné informace i pravidla o soutěže si můžete nastudovat na stránkách Electroluxu.
Soutěžit můžete do 30. dubna 2016!

Těm kdo se zapojí do pekařské výzvy přeji mnoho štěstí a budu se těšit na setkání a společné pečení s jedním z výherců.

Newsletter