instagram @kitchenettehome

Food blog roku 2013

Food blog roku 2013

Před pár dny proběhlo vyhlašování výsledků soutěže Aperol spritz food blog roku a tedy i slavnostní večírek. Doposud jsem neměla příliš času se Vám pochlubit, přidat čestný banner za food fotografii a napsat pár slov, protože jsem až po uši ponořená do všech těch mých připravovaných projektů o kterých se brzy dozvíte.
Chtěla jsem úvodem ještě jednou poděkovat organizátorům, že něco podobného uskutečnili. Je moc milé se sejít se všemi těmi lidmi, za které většinou mluví jen jejich krásná práce na food projektech, psaní blogu, časopisů, či kuchařek a známe se jen tak nějak virtuálně. Lidské slovo je přeci jen také důležité, alespoň pro mě.) Děkuji i odborné porotě, že mě zvolila vítězem kategorie food fotografie, mám velkou radost.
Večírek byl opravdu příjemný ve skvělých prostorách tančící kuchyně.
Také se sem musí určitě neodkladně vměstnat mé osobní poděkování rodině a blízkým, kteří mě od začátku podporují a dělají vše pro to, aby se můj sen mohl uskutečnit. Bez nich by se nic z tohoto určitě nestalo… Takže velké DÍKY, miluju Vás! Tilul Food fotografie patří i Vám.)
V neposlední řadě děkuji Vám všem, co sem na blog chodíte. Jste tím palivem, které moje tělo i srdce žene dál a nutí stále něco vařit, fotit, psát a tvořit mnoho a mnoho dalšího. Také jsem dnes zjistila, že v soutěži absolutní vítěz roku, jejíž pořadí určovali hlasy Vás čtenářů, jsem se umístila na druhém místě a to považuji také za velký úspěch. Tedy ještě jednou velké DÍKY Vám všem, co jste pro kitchenette hlasovali.
A blogeři? Mohu s radostí říci, že úroveň v Čechách stoupá a můžeme se těšit z více a více krásných blogů, plných barev, perfektních receptů, fotografií a srdce. Těším se na další příjemná setkání, spolupráci a třeba jen pár prohozených slov u příští příležitosti.
S láskou Markéta

.
Food blog roku 2013
Newsletter